Kun ved hjælp af bidrag kan vi fortsætte og styrke arbejdet med Demensnet.

Pårørende til demens

Hej alle sammen,
Dette er mit første indlæg på demensnet.dk, så jeg vil lige starte med at præsentere mig selv. Mit navn er Kasper Fink Nielsen, jeg er 32 år, og har netop lige fået en dejlig datter, Marie.

Jeg skriver til jer fordi at jeg har en mor, som har haft hjerne sygdommen Alzheimer i et lille års tid nu. Det startede med at vi langsomt kunne fornemme at hun begyndte at glemme de mest basale ting som at låse hoveddøren, hente sit barnebarn osv. Efter et stykke tid, blev vi enige om, at sende min mor til lægen, hvor hun blev diagnoseret med Alzheimer.

I starten gik det meget langsomt ned ad bakke, men efter hun har haft diagnosen i et lille års tid, er hendes hukommelse blevet rigtig dårlig. Jeg frygter, hvornår hun glemmer os. Jeg synes det er rigtig hårdt at være pårørende til en person, der har demens, og jeg ville høre om, i havde nogle gode råd til at håndtere situationen bedre?

Jeg forsøger at bruge alt den tid, jeg har til rådighed på min mor. For eksempel har jeg taget et lån hos Fair-laan, klik her.  for at tage på en dejlig ferie med min familie. Jeg ved ikke om, dette er den mest optimale løsning.

Jeg håber nogle af jer vil dele lidt ud af jeres råd omkring det med at være pårørende til demens.

Med venlig hilsen Kasper.

DatoOverskriftSkrevet afBeskederSeneste
04-12-2018 Minder om pernille47 104-12-2018