Kun ved hjælp af bidrag kan vi fortsætte og styrke arbejdet med Demensnet.

Læs blog

Kan man komme håbløsheden i forkøbet?

Et indlæg i "Kan man hve et godt liv med alzheimer? "
Skrevet af PEJ 6. november 2017 20:27

Alzheimer sygdommen udvikler sig forskelligt fra person til person. Det er min påstand, at man godt kan leve et godt liv -både som pårørende og som dement- på trods af sygdommen. Jeg har været pårørende i 12 år, og har beskrevet vores liv med sygdommen på min hjemmeside:www.lev-med-alzheimer.dk. Jeg forsøger at videregive mine erfaringer til andre pårørende, der er ved, eller har sygdommen inde på livet. Måske kan du finde noget brugbart inde på hjemmesiden. Del den gerne til din familie og venner.


 

Kommentarer fra andre brugere :

Tak fordi du deler dine tanker og hjemmeside. Jeg har lige været forbi den, og der er meget godt info. Jeg er selv gift med en mand, som lider af demens og vi har et godt liv på trods af, at det til tider kan være hårdt. Jeg læste på doc24.dk en artikel om kvinder og mænd i forhold, som rammes af demens. Flere og flere får mere hjælp og lærer at leve med sygdommen. Det handler meget om den støtte, som man ellers får fra resten af familien. Hvert fald i vores tilfælde.

Skrevet af  sasja, 12. februar 2018 17:12

Dejligt i dele jeres tanker og syn på livet. Det er hårdt at leve med en ægtefælle som har demens. Der findes heldig vis rigtig mange gode hjemmesider hvor man føle at man er med i et fællesskab, så man ikke er alene. Jeg har læst gode artikler på mecindo.dk, hvor de også sælger præparater, som kan være en hjælp. I hverdagen med en demens ægtefælle kan man ofte føle sig alene.

Skrevet af  mikkeline, 8. marts 2018 11:10